Een offerte op maat voor een schutting

Betonnen schutting van Schutting33

Wanneer u een schutting wilt gaan bestellen, kunt u ervoor kiezen om de situatie eerst te laten bekijken. Monteurs komen langs om alle maten in te meten, de situatie bekijken en geven u vervolgens een compleet kostenplaatje van de schutting en montage kosten. Bezoek Schutting33.nl waar u meteen online een meetafspraak kunt gaan aanvragen. De monteurs nemen contact met u op en plannen vervolgens binnen 2 werkdagen een afspraak in. Schutting33.nl heeft een ruim aanbod van A-kwaliteit schuttingen tegen de scherpste prijzen. Welke schutting gaat u kiezen?

Verschillende maten

Een betonnen schutting van Schutting33 is een prachtige erfafscheiding. Men kiest steeds vaker voor een betonnen schutting en wanneer u kijkt naar de kwaliteit, moderne uitstraling en prijs, snapt u meteen waarom! Een beton schutting is leverbaar in allerlei motieven, RAL-kleuren en formaten. U kunt de beton schutting compleet naar wens samenstellen. Voor een moderne uitstraling raden we u ook aan om te denken aan een beton/schanskorf schutting combinatie. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling die ideaal past in een moderne tuin.

Onderhoudsvriendelijk

Betonplaten als zowel de complete beton schutting heeft vrij weinig onderhoud nodig. Wanneer u uw beton schutting wilt gaan reinigen, raden we u aan geen schoonmaakmiddelen te gebruiken. Met reinigingsmiddelen zorgt ervoor dat de poriën van de schuttingen weer opengaan en zodoende meer vuil vasthouden. Gebruik voor het reinigen van uw betonschutting water. Gebruik geen hogedrukreiniger, maar doe dit gewoon met een tuinslang of met emmers. Schoonmaken van de beton schutting is vrij eenvoudig en u hoeft dit niet vaak te doen. Ook schutting met beton coating kunt u op dezelfde manier onderhouden.