Natuursteen muurkappen – op maat – van COMPOSIETvakman.be

muurafdekker van COMPOSIETvakman.be

Een natuursteen muurafdekker van COMPOSIETvakman.be: Eenvoudig online te bestellen, altijd op maat vervaardigd & snel in huis!  Of u nu kiest voor graniet, of blauwe steen, bij ons vindt u altijd een passende afdekker voor een luxe afgewerkte tuinmuur! Wanneer u uw tuin wenst te voorzien van een stijlvol & luxe accent zijn muurdekstenen van natuursteen een bijzondere optie. Gaat u voor de sfeervolle grijstint van blauwsteen, of de stijlvolle en luxe ogende zwarttint van nero assoluto graniet? Welk type ook het beste bij uw wensen past, wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige muurafdekker, in eigen zagerij op maat vervaardigd & snel bij u thuis bezorgd!

muurafdekker van COMPOSIETvakman.be

Arduin of graniet?

Gaat u voor sfeervol blauwgrijs, of stijlvol zwart? Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte selectie ‘buitenproducten’ van natuursteen, zoals muurdekstenen, paaldeksels, raamdorpels, buitendorpels & gevelplinten. Hierbij hebben wij bewust gekozen voor een gerichte collectie met alleen topkwaliteit materiaalsoorten – die optimaal geschikt zijn voor buitengebruik – in de twee meest populaire kleurtinten grijs & zwart. Kiest u voor die sfeervolle grijsblauwe kleur van de echte Belgische blauwe steen (arduin), of voor de prachtige stijlvolle diepzwarte kleurtint van nero assoluto graniet?

Wat is er nu sfeervoller dan de sfeervolle uitstraling van Belgisch blauwsteen in uw tuin? Afdekkers van blauwe steen zijn ongekend populair en staan – met die kenmerkende (lichtere) blauwgrijze tint en mooie accenten en tekeningen (fossielen en witte aderen) – garant voor een prachtige aanblik. Houdt er rekening mee dat arduin verkrijgbaar is in geschuurd (mat, ruw ogend met zichtbare schuursporen) en gezoet (mat, wat egaler en afgewerkter t.o.v. geschuurd). Wilt u meer weten, bekijk dan even onze collectie arduin muurafdekkers bij COMPOSIETvakman.be >>

Gaat u voor stijlvol & luxe, dan is nero assoluto graniet echt een heel mooie optie. Zwarte accenten zijn de laatste jaren enorm in trek, zowel voor binnen als voor buiten. Met nero assoluto graniet muurafdekkers & paalafdekkers kiest u daarnaast voor topkwaliteit. Wilt u echt een statement maken, dan is het toepassen van nero assoluto (zwart) graniet in uw tuin zeker het overwegen waard! Het graniet – voor buiten – is zowel gezoet (mat) als gevlamd (met met een ruwe structuur) verkrijgbaar.