Op zoek naar houten garagepoorten?

openslaande-deuren (1)Wij hebben laatst houten garagepoorten in onze garage laten installeren. We waren al langer op zoek naar een manier om deze onze woning een opknapbeurt te geven. Laten we dan ook even realistisch wezen, een garage heeft toch een groot effect op het gehele uiterlijk van de woning. Ons ons geval dachten we dus dat een mooie poort in de garage al wonderen zou doen en dat was ook echt het geval.
We zijn zelf nog maar onlangs verhuisd en hebben voor het eerst een woning gekocht. We waren hier natuurlijk ontzettend blij mee, maar dat was natuurlijk wel een behoorlijke aankoop. Om dat ook nog eens een woning te laten renoveren, ja daar hadden we dan maar een klein budget voor. Uiteindelijk waren we echter erg blij met de beslissing om de woning te laten renoveren, en we verwachtten dat we hier dan ook een oplossing voor zouden kunnen vinden.

houten-garagedeuren (1)Budgetvriendelijke houten garagepoorten

Het is waar dat hout over het algemeen gesproken iets duurder is, maar dan heb je ook wat. Uiteindelijk moet je het namelijk toch als investering zien. Als je namelijk uiteindelijk je woning weer te koop wilt zetten, voegt een houten garagepoort natuurlijk enorm veel waarde toe. Zo heb je die investering dan ook weer snel eruit gehaald. Bovendien is hout erg duurzaam en heeft het een mooie uitstraling, perfect dus voor wat wij van plan waren.
We zijn toen op zoek gegaan naar een aanbieder van deze houten garagepoorten en kwamen al snel terecht op de website van Different Doors. Ook dat zag er echt prachtig uit. We hebben gelijk een telefontje gepleegd, om erachter te komen of dit wel in ons budget zou passen. Ze hebben ons toen dezelfde dag nog een offerte toe laten komen. We stonden versteld van de prijs en hebben gelijk de bestelling geplaatst!

sectionaaldeuren (1)