Reinig je huis optimaal met een luchtreiniger van WINIX ZERO Pro

Een huis wordt niet vanzelf schoon. Sterker nog, als je niets doet, dan wordt je woning elke dag minder schoon. Ook als je niet thuis bent, de deuren sluit en dus niets doet in de woning, dan nog wordt je woning iedere dag een beetje minder fris. Een luchtreiniger van WINIX ZERO Pro kan dan ook het verschil maken. Het ruikt bijvoorbeeld altijd een beetje muf als je na een lange tijd weg te zijn geweest weer thuis komt. Het verschil tussen een week weg zijn met alle ramen dicht of een week weg zijn met 1 raampje open, is duidelijk merkbaar als je weer thuis komt. Als je een raampje open hebt laten staan, dan ruikt het vaak heel fris in huis bij thuiskomst. Maar als je alles potdicht hebt gelaten, dan is het eerste wat je doet als je thuiskomt alle ramen wagenwijd open zetten om wat frisse lucht binnen te laten. Dit is als je weg bent, maar als je thuis bent en in je huis leeft, dan gaat het nog veel sneller met de teloorgang van de lucht in je woning. Als je uitademt, dan blaas je minder zuurstof de woning in dan je hebt ingeademd. In plaats van zuurstof, blaas je dan kooldioxide uit. Dit is natuurlijk niet veel, maar als je met 4 mensen in een huis woont, dan kun je wel nagaan dat het percentage kooldioxide dagelijks steeds weer een beetje meer toeneemt. Hoe langer je de woning niet zuivert, des te meer vervuiling er dus plaatsvindt. Maar het gaat niet alleen maar om kooldioxide. Een WINIX ZERO pro luchtreiniger kan dus uitkomst bieden. Bij het koken komt er de nodige fijnstof vrij die door je huis verspreid kan worden. Ook met een goede afzuigkap is het zelden zo dat 100% van alle kookluchtjes en fijnstof worden opgezogen. Tevens vergeet je wel eens om de afzuigkap aan te zetten of heb je deze op een te lage stand waardoor er alsnog deeltjes in de lucht terecht komen. Verder kunnen er van buiten door de open ramen ook allerlei deeltjes naar binnen waaien die je huis minder schoon maken. Dus zelfs als je de ramen zou openen om de boel op te frissen, dan kan er van alles naar binnen waaien. Denk bijvoorbeeld aan allergenen, virussen en fijnstof van uitlaatgassen. In hoeverre je hier last van hebt, hangt af van waar je woont. Maar het is hoe dan ook beter om te vertrouwen op een luchtreiniger van WINX ZERO Pro. Want als je deze in je huis hebt staan, dan is het altijd fris en schoon ongeacht of je nou ramen open hebt staan of niet. De WINIX ZERO pro luchtreiniger reinigt zowel de lucht die al in huis als de lucht die buiten naar binnen komt. 

Bestel een WINIX ZERO Pro luchtreiniger via luchtreiniger.be

Als je op zoek bent naar een WINIX ZERO Pro luchtreiniger of een luchtreiniger van een ander merk, dan kun je terecht bij luchtreiniger.be. Via de site vind je verschillende soorten luchtreinigers van merken als: 

  • WINIX
  • Sharp
  • ProAirTech

Je kunt dan ook gemakkelijk een WINIX ZERO Pro luchtreiniger kopen. 

Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de WINIX ZERO Pro luchtreiniger, dan kun je uiteraard een beroep doen op de klantenservice van luchtreiniger.be.