Een uitgebreide tuinhuis op maat

tuinhuis op maat

Bij jouw persoonlijke tuinhuis op maat kunt je verschillende toevoegingen doen om jouw tuinhuis geheel naar wens te maken. Tegenwoordig worden tuinhuizen namelijk niet alleen maar gebruikt als opslagplaats, maar ook als leuke zitting of als buitenverblijf voor gasten. Dankzij uitbreidingen zoals een overkapping en terras kan je ongeacht het weer genieten van uw tuinhuis. 

Overkapping als bescherming tegen het weer

Een ideale uitbreiding van jouw tuinhuis op maat is een overkapping. Door een overkapping zal je altijd beschut zitten van weersomstandigheden zoals regen of sneeuw, en deze kan je ook beschermen van de felle zon. Omdat het droog blijft onder de overkapping kunt je hier meubels plaatsen zonder dat deze worden aangetast door bijvoorbeeld regen. Dit scheelt enorm, omdat je de stoelen of tafels niet meer naar binnen hoeft te halen als het weer omslaat. Het kan dus ook als opslagplek worden gebruikt, of als ideale zitplek tijdens het gehele jaar.

tuinhuis op maat

Terras: de plek om te relaxen

Een tuinhuis op maat is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een terras, waar je bijvoorbeeld in de zomer volop van kan genieten met een gekoeld drankje in de zon. Op dit terras kunnen ook kinderen spelen door bijvoorbeeld een speelruimte er van te maken. Hiermee kunnen jij en jouw kinderen genieten van de buitenrust op uw eigen terras. Dit is dus een echte verrijking van jouw tuinhuis!