1 Goedemiddag mensen, leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn cadeau blog. Hiephiepkado ooit van gehoord? Nee, dat verbaast me ook niets. Ik zelf eerst ook niet, maar eigenlijk is het wel een top bedrijf. Ik ben alweer een jaar en een maand samen, met mijn lieve vriend. Vorige maand wilde ik hem spontaan verassen, omdat wij dan een jaar relatie hadden. Ik wilde hem meerdere leuke cadeau’s geven, maar geen standaard cadeaus. Het moesten leuke relatie geschenken worden, waar hij plezier aan kon beleven. Ik nam een kijkje op het internet en al vrij snel viel mijn oog op Hiephiepkado Relatie geschenken. Deze website had een zeer breed assortiment, in super leuke relatie geschenken. Uiteindelijk heb ik hier drie leuke relatie geschenken besteld. Ik heb een badjas,monodome en een fietsbel met kompas voor hem besteld. Hij had namelijk al een hele tijd, een badjas nodig. De monodome is klein tentje, die hij goed kan gebruiken, want hij gaat vaak kamperen!2

Mijn vriend is erg blij met deze relatie geschenken!

Het was zover de cadeautjes waren binnen. Een paar dagen later hadden wij een jaar een relatie, en ik gaf hem de cadeautjes van Hiephiepkado. Hij vond de cadeautjes super leuk, en hij was er echt blij mee. Ik vond het leuk om mijn vriend zo blij te zien, daar deed ik het voor! Ik heb dit allemaal te danken aan deze top website!3