Mooie cementtegels voor mijn badkamer

Om de vloer in mijn badkamer iets leuker en vrolijker te maken wilde ik wat mooie tegels neerleggen. Ik vroeg aan mijn zus tijdens een verjaardag of zij nog ideeën had. Dat bleek zo te zijn want ze vertelde vol lof over cementtegels die ze via een webshop had gekocht. Deze cementtegels zijn tegels met een mooi patroon die je in elke kamer kan plaatsen, op de vloer of tegen de muur. Ze had haar tegels in haar keuken tegen de muur geplaatst. Iedereen viel het op en ze kreeg alleen maar mooie reacties.

 

Erg blij met mijn nieuwe tegels

Zelf was ik natuurlijk hartstikke nieuwsgierig en ben gaan kijken of de tegels wat voor mij zijn. Dat was zeker het geval want op de website designtegels.be heb je leuke tegels. Op deze webshop staan heel veel soorten en in verschillende maten verkrijgbaar. Ik heb overlegd met mijn man en hij vond het een prima idee om de tegels te kopen en de badkamer mooier te maken. Toen ik de bestelling binnen kreeg zijn we gelijk aan de gang gegaan. Het leggen van de tegels was zo gedaan en het resultaat was fantastisch. Ik heb meteen mijn zus opgebeld en haar gevraagd of ze wilde kijken. Ze vertelde dat ze jaloers was op de mooie tegels. Voor een mooi prijsje heb je dus zo een leukere badkamer, woonkamer, keuken,  etc.