Mooie loungebanken voor buiten gezien

loungebanken

loungebanken

Nieuwe inrichting

Toen wij een hovenier hadden leren kennen, maakten wij met hem een mooie deal voor een nieuwe tuin inrichting. Hij zou een tuin ontwerp maken en mijn man helpen met het verbouwen van de tuin. Natuurlijk bleven de leuke dingen voor mij over: shoppen voor nieuwe tuinmeubelen! Online zag ik mooie loungebanken voor buiten. Al snel kwam ik namelijk op de website van Dutch Riviera terecht. Zij hebben een groot aantal loungebanken voor buiten en die zijn allemaal erg mooi, naar mijn smaak.

Zelf hebben wij nu een mooie rode loungebank gekocht voor in onze tuin. Echter staan er online nog veel meer mooie modellen. Grote banken en wat kleinere banken, in allerlei verschillende kleuren. Ik denk echt dat er voor iedereen wel iets online staat bij Dutch Riviera. De kwaliteit van deze shop is erg goed, de prijzen varieren waardoor er binnen jouw budget vast ook iets te vinden is.

Ik kijk helemaal uit naar de zomer! Lekker in mijn eigen tuin in het zonnetje liggen met een drankje en een tijdschrift bijvoorbeeld! Wat is jullie eyecatcher in de tuin? En lijk een mooie grote loungebank je niet ook heel fijn?